O nama


Nehnuteľnosti.hr – je portal za nekretnine tvrtke Adria Real s.r.o.

Kao turistički stručnjaci u poslu iznajmljivanja apartmana i hotelskih soba od 2004. godine, kada je AdriaHome.com osnovan, u 2020. godini došlo je vrijeme da iskoristimo svoje vještine i ponudimo soje usluge u području poslovanja prometom nekretninama.
Od početka našeg poslovanja smatramo da samo otvorenim te individualanim pristupom možemo uspjti na stalno promjenjivom tržištu a tako i steći povjerenje naših klijenata. Tijekom godina, mnogi klijenti koji s nama putuju u Hrvatsku raspituju se o mogućnostima kupnje i posjedovanja nekretnina u Hrvatskoj.
Stručnjaci smo za ono što radimo najbolje i volimo sve aspekte Hrvatske, njezinu obalu i otoke.
Gotovo svake godine putujemo od sjevera do juga Hrvatske i vidimo kako se njezina obala mijenja, svake godine dodaju se deseci novih nekretnina, a posebno luksuznih vila s bazenima.
Kada putujemo po Hrvatskoj, smješaj potražimo u hotelima, apartmanima, vilama i tu se uvijek osjećamo kao kod kuće.
Ponekad znamo iznajmiti čamac ili otići na izlet brodom da vidimo koliko je lijepa naša hrvatska obala sa otocima.
Na ovaj ekskluzivan način možemo vam dati cjelovitu sliku o tome što Hrvatska nudi i imati jasno objektivno mišljenje koje vam može pomoći da donesete odluku i pametno odaberete nekretninu u Hrvatskoj.

Ako Vas bilo što zanima, slobodno nas kontaktirajte na info@nehnutelnosti.hr ili putem telefona ili WhatsAppa, Vibera, iMessagea.